Uitgebreide garantiemogelijkheden

Bij Nijkerk Computer Solutions dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Op deze manier ben jij zeker van een langdurige werking van je hardware zonder storingen. En onderscheiden wij ons verder op de concurrerende markt. Al onze hardware-oplossingen op maat zijn standaard verzekerd tot 2 jaar garantie. Ook garanties tot 5 jaar zijn mogelijk. Tevens kunnen wij voor een aantal applicaties een nalevergarantie tot 10 jaar geven. Neem gerust contact met ons op: we bekijken graag alle mogelijkheden.

Industriële certificaten

Nijkerk Computer Solutions heeft in juli 2016 het kwaliteitslabel ISO 9001:2015 behaald. Om aan de industriële veiligheidsvoorschriften te voldoen, en zo ook de kwaliteit te blijven garanderen, kunnen wij al onze producten leveren met de nodige certificaten voor specifieke sectoren:

• MIL-STD-810F en MIL-STD-461F: militaire standaarden
  • EN50155 en EN61373: railway
  • DNV 2.4, IEC60945, IACS-E10: marine
  • IEC 61850-3: (klassieke) industrie
  • Class 1 Division 2 Group A-D en ATEX: algemeen
  • UL / CB

Meer weten? We helpen je graag verder.

Garantie

Contacteer ons Onze productencatalogus