Schokbestendig

Aangezien onze apparatuur vaak terechtkomt in een drukke werkomgeving – of geïntegreerd in mobiele toestellen – moeten deze systemen tegen een stootje kunnen. En daarvoor heeft Nijkerk Computer Solutions de oplossing. Onze producten worden speciaal ontworpen voor een langdurig, schokbestendig bestaan. Ideaal in sectoren zoals transport, denk aan railway en automotive, maar evengoed in compacte, of druk bezochte ruimtes, magazijnen en op openbare plaatsen.

Zo worden kabels steevast verlijmt, schroeven we de behuizing en interne componenten goed vast en werken de meeste van onze hardware-oplossingen op passieve koeling.

Vibratiebestendig

Schokbestendige apparatuur is één ding, maar wat met constante trillingen op bijvoorbeeld schepen? Ook daarvoor hebben we bij Nijkerk Computer Solutions een oplossing. Met vibratiebestendige hardware voor elke sector . De EN 50155 en de IEC 60068-2-27norm heeft geen enkel geheim voor ons.

Wil je alles te weten komen over onze schok- en vibratiebestendige hardware-oplossingen voor jouw bedrijf?

Schokbestendig

Contacteer ons Onze productencatalogus